010 201 71 65 | 24 Uur Per Dag Bereikbaar

Transport & Rouwauto

Budget Crematie Rotterdam biedt de keuze uit zwarte, grijze, witte en bordeauxrode rouwauto’s van het merk Mercedes en Cadillac. Met onze bijpassende zevenpersoons volgauto’s kunnen wij de nabestaanden in stijl vervoeren, waarbij de getinte ramen garant staan voor privacy. Het verhuur van onze rouw- en volgauto’s vervult in basis een regio functie voor Zuid-Holland maar zijn ook landelijk te huur. De auto’s worden bestuurd door ervaren geüniformeerde chauffeurs die bekend zijn met de etiquette van een uitvaart.

Ook in de keus van het rouwvervoer zoeken mensen steeds meer naar transportmogelijkheden die aansluiten bij hun eigen wensen. Daarom is er nu De Uitvaarttruck. Wie dat wil, kan naar zijn of haar laatste rustplaats worden gereden in een echte Scania truck. De Uitvaarttruck is een stijlvolle truck, die het vervoer van de kist kan verzorgen.

Budget Crematie Rotterdam draagt tevens zorg voor het overbrengen van de overledene in binnen- en buitenland. Bel voor een prijsopgave naar 010-2017165

De Rouwauto’s

Rouwau1
Rouwau4
Rouwau2
Rouwau5
Rouwau3
Rouwau6